Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Viimeisten kuukausien aikana olen esittänyt seuraavan kysymyksen joko henkilökohtaisesti tai Urheiluseuratyön Kyselytunti -Webinaarissa yli kolmenkymmenen eri seuran henkilölle: Mikä urheiluseuran kehitysvaihe omassa organisaatiossasi on tällä hetkellä menossa? Vastaukset ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja ei vähiten siksi, että seitsemästä mahdollisesta eri vaiheesta näyttävät suomalaiset seurat olevan jopa yli 50 prosenttisesti jumissa yhdessä tietyssä näistä. En vielä… Jatka lukemista Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Viime kuukausina olen kysynyt seuraavan kysymyksen joko henkilökohtaisesti tai Urheiluseuratyn Kyselytunti -Webinaarissa yli kolmenkymmenen eri seuran henkilöltä: Mikä urheiluseuran kehitysvaihe omassa organisaatiossasi on tällä hetkellä menossa? Vastaukset ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja ei vähiten siksi, että seitsemästä eri mahdollisesta vaiheesta näyttävät suomalaiset seurat jopa yli 50 prosenttisesti olevan jumissa yhdessä tietyssä näistä. En vielä paljasta… Jatka lukemista Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Urheiluseuratyön Kyselytunti – Maksuton Webinaari torstaina 5.6. klo 21

Nyt on ensimmäisen nettiseminaarin eli webinaarin osalta tarkat tiedot olemassa. Jos haluat samantien ilmoittautua kyseiseen maksuttomaan tapahtumaan, niin se onnistuu alla olevan linkin kautta: Urheiluseuratyön Kyselytunti Webinaariin ilmoittautumislinkki   Viime viikolla kysyin toiveita tulevan tapahtuman suhteen ja palautetta tuli mukava määrä. Suuri kiitos kaikille 43 kyselyyn vastanneelle 🙂 Osa tuloksista oli ainakin itselleni aika yllättäviä… Jatka lukemista Urheiluseuratyön Kyselytunti – Maksuton Webinaari torstaina 5.6. klo 21