3 Syytä urheiluseuran ”Tulipalo” -vaiheeseen ja resepti ulos

Edellisessä kirjoituksessa Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa kysyin seurasi nykytilannetta. Jos et ole vielä analyysiä tehnyt kehitysvaiheen osalta, niin löydät yllä olevan linkin takaa työkalut siihen. Kokemusteni perusteella organisaatiosi on todennäköisimmin ”Tulipalo” -vaiheessa, johon jopa yli puolet suomalaisista urheiluseuroista tuntuu ikävä kyllä jämähtäneen.

3 Syytä miksi urheiluseurat ovat jumissa ”Tulipalo” -vaiheessa

Viime viikon kirjoituksessa Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa kysyin seurasi nykytilannetta. Jos et ole vielä analyysiä tehnyt, niin löydät yllä olevan linkin takaa työkalut siihen. Kokemusteni perusteella organisaatiosi on todennäköisimmin ”Tulipalo” -vaiheessa, johon jopa yli puolet suomalaisista urheiluseuroista tuntuu ikävä kyllä jämähtäneen.

Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Viimeisten kuukausien aikana olen esittänyt seuraavan kysymyksen joko henkilökohtaisesti tai Urheiluseuratyön Kyselytunti -Webinaarissa yli kolmenkymmenen eri seuran henkilölle: Mikä urheiluseuran kehitysvaihe omassa organisaatiossasi on tällä hetkellä menossa? Vastaukset ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja ei vähiten siksi, että seitsemästä mahdollisesta eri vaiheesta näyttävät suomalaiset seurat olevan jopa yli 50 prosenttisesti jumissa yhdessä tietyssä näistä. En vielä… Jatka lukemista Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Viime kuukausina olen kysynyt seuraavan kysymyksen joko henkilökohtaisesti tai Urheiluseuratyn Kyselytunti -Webinaarissa yli kolmenkymmenen eri seuran henkilöltä: Mikä urheiluseuran kehitysvaihe omassa organisaatiossasi on tällä hetkellä menossa? Vastaukset ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja ei vähiten siksi, että seitsemästä eri mahdollisesta vaiheesta näyttävät suomalaiset seurat jopa yli 50 prosenttisesti olevan jumissa yhdessä tietyssä näistä. En vielä paljasta… Jatka lukemista Onko urheiluseurasi tässä pirullisessa kehitysvaiheessa?

Urheiluseuran varainhankinta – Kertomus 30000 euron oivalluksesta

Taas oli tulossa se hetki vanhempainkokouksessa, jolloin tunnelman kiristyminen oli selvästi aistittavissa. Seuran puheenjohtaja Tiina pitäisi kohta perinteisen motivointipuheensa tukemaan hallituksen tulevaksi kaudeksi päättämää varainhankinnan myyntituotetta. Viimevuotinen katastrofi oli vielä kirkkaana 2002-syntyneiden joukkueen vanhempien mielissä. Termi ”mennä pipariksi” oli saanut aivan uuden merkityksen perheiden tuskaillessa kymmenien leivonnaisrasioiden takkuilevan myynnin kanssa. Huhujen mukaan joukkueenjohtaja Timo oli… Jatka lukemista Urheiluseuran varainhankinta – Kertomus 30000 euron oivalluksesta