Maksuton Jäsenhankinta 1.0 Nettiseminaari Urheiluseuroille keskiviikkona 27.8. klo 21

Urheiluseuran jäsenhankinta 1.0 Nettiseminaariin eli toiselta nimeltään webinaariin ilmoittautuminen on nyt avoinna ja voit tehdä sen alla olevan linkin kautta täyttämällä tietosi rekisteröitymiskenttiin.

Rekisteröidy tästä Jäsenhankinta 1.0 Nettiseminaariin Urheiluseuroille

Urheiluseuran jäsenhankinta


Miksi kannattaa osallistua tähän nettiseminaariin?


 
Tavoitteena on auttaa osallistujia kehittämään oman seuransa jäsenhankintaa entistä tehokkaammaksi ja sitä kautta saada sekä uusia harrastajia sekä lisäeuroja.

Koulutus on osa maksutonta ”Miljoona euroa urheiluseuroille” -jäsenhankintakampanjaa, joka on avoin vain ja ainoastaan Aina ennenkin -blogin Sisäpiiriläisille.

Lisää aiheesta viime viikon blogikirjoituksesta, jossa myös tarkemmin läpikäytynä koulutuksen hyötyjä:

”Miljoona euroa urheiluseurolle” -Maksuton jäsenhankintakampanja
 

Mitä nettiseminaari sisältää?


 
Tällä kertaa kyseessä on kolmen alaotsikon ympärille rakennettu paketti:

1) Rakenteelliset ja asenteelliset yleisimmät ongelmat jäsenhankinnassa eli miksi tällä hetkellä niin monessa seurassa homma ei aiheen suhteen toimi.

2) Millaiset tavoitteet kannattaa rakentaa uusien pelaajien hankintaan, ettei tulos ole alla olevan kuvan kaltainen kaudesta toiseen…

Jäsenhankinta

3) Tärkeimmät käytännön keinot, joilla jäsenhankinta tehostuu.

Toteutustapana tällä kertaa on pitkälti jäsenhankinnan maailmasta olevien kertomusten ympärille rakennettu esitys ja lisäksi vastaan luonnollisesti sekä etukäteen että seminaarin aikana esitettyihin kysymyksiin.
 

Kuinka pääset mukaan?


 
Jos et vielä ole liittynyt mukaan Sisäpiiriin, niin se tapahtuu automaattisesti nettiseminaariin ilmoittautuessasi.

Tarkista sähköpostistasi rekisteröitymisen tehtyäsi, että vahvistusmeili ei ole mennyt roskapostiksi ja siirrä se tarvittaessa inboxiin. Näin varmistat nettiseminaariin liittyvien viestin sekä sisäpiirin uutiskirjeen saamiseen ajallaan.

Saat meiliisi henkilökohtaisen linkin ilmoittautumisen jälkeen, jonka kautta pääset tulevana keskiviikkona 27.8. klo 21 alkavaan koulutukseen.

HUOM! Jos olet jo sisäpiiriläinen, niin sinun on myös rekisteröidyttävä nettiseminaarin saadaksesi ilmoittautumislinkin. Tee rekisteröityminen samalla sähköpostiosoitteella kuin aikoinaan sisäpiiriin liittyminen, jotta et saa tuplameilejä sähköpostilistan kautta.

Kaikille nettiseminaariin rekisteröityneille on myös tavoitteena toimittaa nauhoitus tapahtumasta, jos tekniikka vain toimii. Eli vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana osallistumaan, niin ilmoittautumalla mukaan Sisäpiiriin pääset itsellesi sopivaan aikaan tutustumaan materiaaliin.

Itse seminaariin voit osallistua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen selaimen kautta, joten mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse latailla.

Nyt vain saman tien ilmoittautumaan ja sen jälkeen keskiviikon klo 21 aika kalenteriin muistuksen kera! 🙂

Rekisteröidy tästä Jäsenhankinta 1.0 Nettiseminaariin Urheiluseuroille

Älä ihmettele rekisteröitymissivulla olevaa aikavyöhykettä GMT+3 tuntia. Tuo oli valittava sen vuoksi, ettei ohjelma tunnista kesäaikaa. Eli klo 21 keskiviikkona startataan 🙂

Jos uskoisit seminaarista olevan hyötyä muillekin verkostoissasi, niin jaa helposti eteenpäin alla olevilla some-napeilla.

 

Ps. Muista tehtyäsi ilmoittautumiseen nettiseminaariin liittyä myös uuteen Aina ennenkin Sisäpiiri Facebook-ryhmään. Viime viikolla viikolla startanneessa vain Sisäpiiriläisille avoimessa ryhmässämme on jo nyt käyty monia mielenkiintoisia keskusteluja.

Jäsenhankintaan liittyen olemme ruotineet muun muassa galluptuloksia seuraavista aiheista:

Minkä ikäisten toiminnalle olisi lajissanne isoin tilaus? Eli ”Kun X ikäisille olisi meillä ikäluokkaan sopivaa toimintaa ja markkinointi kunnossa, niin uusia jäseniä tulisi ovista ja ikkunoista seuraamme…”

Mikä näistä on yleisesti mielestäsi jäsenhankinnan isoimmat ongelmat urheiluseuroissa?

Liity mukaan Aina ennenkin Sisäpiiri Facebook-ryhmään ja osallistu keskusteluun 🙂

Kirjoita kommentti