Kouluttaja, valmentaja ja palveluiden tuotekehittäjä Mikko Mäntylä

 

valmentaja valmennus urheilu liiknta aina ennenkin

 

Olen 44-vuotias kolmen tyttären isä ja yhden vaimon aviomies.

Työkseni olen vuodesta 1994 toiminut liikunta-alalla. Koripalloseuroissa olen ollut toiminnanjohtajan ja valmennuspäälikön tehtävissä (HNMKY ja Karhun Pojat) yhteensä 15 vuotta.

Seurakoulutuksia olen vetänyt useammalle lajiliitolle, muun muassa Koripallo- ja Judoliitolle sekä ollut esiintymässä Taitoluisteluliiton seuraparlamentissa.

Seurakäyntejä olen tehnyt koripallon lisäksi muun muassa jalkapallo-, cheerleading, voimistelu- ja uintiseuroissa.

Lisäksi toiminut kouluttajana Liikunnan ammattitutkinnon seurajohtamisen opintokokonaisuudessa. Aikoinaan olin myös Koripalloliitossa OTO-pohjaisena maajoukkuevalmentajana ja valmentajakouluttajana.

Koulutukseltani olen tuotekehittäjä, suorittanut liikunnan ammattitutkinnon seurajohtamisesta ja lastenliikunnan ammatilliset erikoistumisopinnot valmentajatutkintojen lisäksi.

Aikoinaan huippuryhmiä valmentaessani näistä ryhmistä nousi aikuisten maajoukkueeseen asti viisi pelaajaa ja juniorisarjoissa voitimme neljä suomenmestaruutta.

Teen tällä hetkellä erilaisia palveluiden tuotteistamiseen liittyviä projekteja pääasiassa liikunta-alalla sekä valmennan koripallon juniorijoukkueita, aikuisten kuntokorista ja vanhempi-lapsi ryhmiä muutaman päivän viikossa.

Lisäksi olen seurannut alaa myös urheiluseuran puheenjohtajan näkökulmasta muutaman vuoden sekä lastenliikuntapalvelujen asiakkaana.

Vuosina 2015-2016 olin mukana asiantuntijajäsenenä ministeri Sanni Grahn-Laasosen asettamassa työryhmässä urheiluseuraharrastamisen kustannuksista.

Mikko Mäntylä seurakehittäjä Aina Ennenkin

Kuva YLE:n puoliyhdeksän uutisten haastattelusta lasten liikunnan kustannuksista. Haastattelun tekstiversion löydät täältä.

 

Huomenta Suomi 29.4.2014

Kuva MTV:n Huomenta Suomen lähetyksessä 29.4.2014, jossa olin VALO:n Eija Alajan kanssa keskustelemassa lasten liikunnan kohonneista kustannuksista.

Tarjoan tällä hetkellä urheiluseuroille muun muassa seuraavia palveluja:

  • Urheiluseuran kehittämisilta kolme tuntia, jolloin vedän kolmen tunnin koulutuksen seuran tiloissa halutusta aiheesta 100% tyytyväisyystakuulla. Eli jos ei illan anti vastaa lupauksia, niin ei maksa mitään seuralle.
  • Strategiaprosessit -avaimet käteen periaatteella, kun seura kaipaa uutta suunta ja suunnitelmaa. 100% tyytyväisyystakuulla eli jos prosessin joku osio ei vastaa odotuksia, niin siitä ei myöskään laskuteta.
  • Varain- ja/tai pelaajahankinnan kehittäminen seuralle 100% tulospalkkiolla. Maksatte siis vain mahdollisesti parannuksista nykytilanteeseen.

Jos kiinnostuit yllä olevista palveluista ja haluat tietää lisää, niin ole yhteydessä mikko.mantyla(at)iki.fi tai 045 312 6644.

Lisätietoja LinkedIn-profiilistani fi.linkedin.com/in/mantylamikko/

 

Liity Maksuttomaan Aina Ennenkin Sisäpiiriin!

—> Tästä pääset liittymään Sisäpiiriin